top of page

Katso itsellesi sopiva aika ja varaa. Me hoidamme loput!

Korjaamolle ajan varaaminen on perinteisesti ollut ihmeen työläs prosessi. Ei enää!

Aina kun muistat asian, on yleensä joko ilta tai aamu, et ole sähköpostin ääressä ja sitten kun lopulta saat soitettua, on tosi hankala sanoa "näin puhelimeen päin", koska se aika sopisi ja niin edelleen. Eikö kuulostakin tutulta? Tästä syystä me päätimme helpottaa Autoelämääsi hieman luomalla ajanvarausjärjestelmän nettisivuillemme.

Alla on valittavanasi erilaisia aiheita, jotka varaavat kalenteristamme oletusarvoisen ajan KO toimenpiteelle. Todelliset aikatarpeet vaihtelevat monissa remonteissa, mutta me huolehdimme siitä kun olet päättänyt koska haluat autosi työn alle tuoda. Varauksen teko on erittäin helppoa: Valitse vain työsuorite, lue kuvaus, valitse kalenterista itsellesi sopiva aika ja täytä lomakkeeseen tiedot. Sen jälkeen olet varannut ajan ja saat siitä vahvistusviestin sähköpostilla.

 

Huomaathan:

- Töissä missä on valmis hinta:

Riittää että tulet ajallaan paikalle tai ilmoitat viimeistään edellisenä päivänä peruutuksesta meille. Varauksesi on sitova. Auton voi tuoda meille etukäteen koska tahansa, myös illalla. Avaimille on turvallinen säilytyspaikka.   

- Töissä missä hinta vaihtelee autokohtaisesti tai valitsit yleisen huolto/korjausajan:

Olemme varauksen jälkeen yhteydessä ja sovitaan yksityiskohdista, kauanko työssä menee ja mitä se arviolta tulee maksamaan.  Vasta tämän jälkeen varauksestasi tulee sitova. 

Nettiajanvaraus

bottom of page