top of page

HUOLLAMME JA KORJAAMME KAIKKI MERKIT

LAATUOSILLA - VALMISTAJAN OHJEIDEN MUKAISESTI - TAKUULLA

Mekonomen Autohuoltomme palvelee monissa ongelmissa. Oli autosi sitten museoikäinen tai uudenkarhea, kykenemme auttamaan. Meillä on yhteydet sähköisiin huoltokirjoihin yleisimmille merkeille ja kaikki määräaikaishuollot tehdään valmistajan ohjeen mukaisesti sekä asianmukaisesti kirjaten. Tällä varmistetaan autosi takuun säilyvyys sen voimassa ollessa. 

Onnistunut lopputulos ja takuun säilyminen vaatii 100% sopivat ja riittävän laadukkaat varaosat. Me käytämme  vain tunnettuja varaosatoimittajia,  joilla on toimiva takuu ja voimme olla varmoja niiden sopivuudesta. Markkinat ovat pullollaan varsinkin sähköosia, joiden toimivuus ja sopivuus on epävarmaa. Hinta ja laatu varsin usein kulkee käsi kädessä. Haluaisitko sinä autoosi esimerkiksi jarrut jotka eivät kuitenkaan työtään tee kuin välttävästi? Kun annat autosi meidän huollettavaksemme, voit olla huoletta. Yli 20 vuoden kokemuksemme varaosabisneksestä sekä katsastusalalta on opettanut, mitkä varaosamerkit ovat luotettavia. Tarvittaessa hankimme alkuperäisosat ja purkuosat järkevästi. 

DIAGNOSTIIKKALAITTEISTOMME KATTAA VALTAOSAN EUROOPPALAISISTA, AASIALAISISTA SEKÄ AMERIKKALAISISTA MERKEISTÄ TUOREIMPIIN MALLEIHIN ASTI. 

Käytössämme olevaa diagnostiikkalaitteistosta mainitaksemme, meiltä löytyy muun muassa  Autocom CDP+ sekä Launch X431 Euro Pro5 HD - järjestelmätesterit, sekä monia muita spesifisiä laitteita tarpeen mukaan. Erityistä osaamista diagnostiikkapuolella löytyy PSA Peugeot Citroen, Volvo, VW, MB, BMW -merkeiltä.

Ilmastointien huolto- ja vianhakulaitteina meillä on R134A-kylmäaineelle sopivat laitteet niin täyttöön kuin vianhakuun, koeponnistukseen ja korjaukseen. Henkilöstömme on pätevöitynyttä. 

 

Käytettävissämme on sekä Haynes Pron, Hella-Gutmann Datan, että merkkikohtaisten valmistajaportaalien tietolähteet esimerkiksi kytkentäkaavioiden tulkitsemiseksi, sekä luonnollisesti riittävä osaaminen hyödyntämään näitä asioita. Meillä on myös kontakteja elektronisten ohjainlaitteiden korjaamiseksi, esimerkiksi Webastot, moottorin ohjainlaitteet sekä muut autojen modulit. Älä epäröi kääntyä puoleemme mikäli mystinen vika vaivaa!

KORJAAMME MYÖS POLTTOAINELÄMMITTIMIÄ (WEBASTO, EBERSPÄCHER) JA KAUTTAMME SAA YLEISIMPIIN MALLEIHIN KAIKKI OSAT EDULLISESTI! MYÖS KÄYTTÖLAITEASENNUKSET.

MYÖS LOHKOLÄMMITINASENNUKSET! (DEFA JA CALIX)

KORJAAMOMME KAPASITEETTI

Käytössämme on 5,1m ajosilloilla ja akselistokeventimellä varustettu 5500kg nostokyvyltään oleva 4-pilarinostin. Hallissa on 4,65m huonekorkeus. Tällä mahdollistamme myös isompien pakettiautojen sekä matkailuautojen huollot. Meillä siis onnistuu korjaukset aina Hillmanista Hymeriin!
Henkilöautokokoon meillä on myös saksinostin, jolla sujuu yleisimmät työt kätevästi.

4-PYÖRÄSUUNTAUKSET JA ILMASTOINTIHUOLLOT SEKÄ VAURIOKORJAUKSET YHTEISTYÖSSÄ:

Koska samassa pihassa kanssamme toimii H-Autocolorin Ilmajoen toimipiste, hoidamme pyöränsuuntaukset tuliterällä 3D-suuntauslaitteella heillä. Samaten ilmastoinnin täyttöhuollot, tuulilasin vaihdot, kolarikorjaukset ja maalaukset hoituu laadukkaasti samalla markilla! 

Palvelu onnistuu kauttamme muiden töiden yhteydessä tai suoraan:

Puhelin: 03 063 64231

Sähköposti: ilmajoki(at)autocolor.fi

Korjaamo: Services
bottom of page