top of page

HUOLLAMME JA KORJAAMME KAIKKI MERKIT

LAATUOSILLA - VALMISTAJAN OHJEIDEN MUKAISESTI - TAKUULLA

Monimerkkikorjaamomme palvelee monissa ongelmissa. Oli autosi sitten museoikäinen tai uudenkarhea, kykenemme auttamaan. Meillä on yhteydet sähköisiin huoltokirjoihin yleisimmille merkeille ja kaikki määräaikaishuollot tehdään valmistajan ohjeen mukaisesti sekä asianmukaisesti kirjaten. Tällä varmistetaan autosi takuun säilyvyys sen voimassa ollessa. 

Onnistunut lopputulos ja takuun säilyminen vaatii 100% sopivat ja riittävän laadukkaat varaosat. Me käytämme vain paikallisia ja kotimaisia varaosatoimittajia, joilla on toimiva takuu ja voimme olla varmoja niiden sopivuudesta. Markkinat ovat pullollaan varsinkin sähköosia, joiden tomivuus ja sopivuus on epävarmaa. Hinta ja laatu varsin usein kulkee käsi kädessä. Haluaisitko sinä autoosi esimerkiksi jarrut jotka eivät kuitenkaan työtään tee kuin välttävästi? Kun annat autosi meidän huollettavaksemme, voit olla huoletta. Yli 20 vuoden kokemuksemme varaosabisneksestä sekä katsastusalalta on opettanut, mitkä varaosamerkit ovat luotettavia. Tarvittaessa hankimme alkuperäisosat ja purkuosat järkevästi. 

DIAGNOSTIIKKALAITTEISTOMME KATTAA VALTAOSAN EUROOPPALAISISTA, AASIALAISISTA SEKÄ AMERIKKALAISISTA MERKEISTÄ TUOREIMPIIN MALLEIHIN ASTI. 

Käytössämme olevaa diagnostiikkalaitteistosta mainateksemme, meiltä löytyy muunmuassa  Autocom CDP+ sekä Launch X431 Euro Pro5 HD - järjestelmätesterit, sekä monia muita spesifisiä laitteita tarpeen mukaan. Erityistä osaamista diagnostiikkapuolella löytyy PSA Peugeot Citroen, Volvo, VW, MB, BMW -merkeiltä.

Käytettävissämme on sekä Haynes Pron, Hella-Gutmann Datan, että merkkikohtaisten valmistajaportaalien tietolähteet esimerkiksi kytkentäkaavioiden tulkitsemiseksi, sekä luonnollisesti riittävä osaaminen hyödyntämään näitä asioita. Meillä on myös kontakteja elektronisten ohjainlaitteiden korjaamiseksi, esimerkiksi Webastot, moottorin ohjainlaitteet sekä muut autojen modulit. Älä epäröi kääntyä puoleemme mikäli mystinen vika vaivaa!

KORJAAMME MYÖS POLTTOAINELÄMMITTIMIÄ (WEBASTO, EBERSPÄCHER) JA KAUTTAMME SAA YLEISIMPIIN MALLEIHIN KAIKKI OSAT EDULLISESTI! MYÖS KÄYTTÖLAITEASENNUKSET.

MYÖS LOHKOLÄMMITINASENNUKSET LAADUKKAALLA TYÖNJÄLJELLÄ! (DEFA JA CALIX)

F670FD1E-EDBB-440C-A35F-AED0B1817910.JPG
IMG_20200320_173433.jpg
Hautocolor.png

KORJAAMOMME KAPASITEETTI

Käytössämme on 5,1m ajosilloilla ja akselistokeventimellä varustettu 5500kg nostokyvyltään oleva 4-pilarinostin. Hallissa on 4,65m huonekorkeus. Tällä mahdollistamme myös isompien pakettiautojen sekä matkailuautojen huollot. Meillä siis onnistuu korjaukset aina Hillmanista Hymeriin!
Henkilöautokokoon meillä on myös saksinostin, jolla sujuu yleisimmät työt kätevästi.

MYÖS KULJETUSPALVELU

Jos ongelmasi on auton saaminen korjaamolle syystä tai toisesta, meillä on myös noutomahdollisuus. Käytössämme on Eurowagon 5500 -umpitraileri sähkövinssillä, jolla kuljetus tapahtuu siististi säältä suojassa. Kärryn sisäleveys on 205cm eli leveämmätkin kilpa-autot mahtuvat kyytiin. Palvelemme kuljetuksessa sopimuksen mukaan ja Suomen rajojen sisäpuolella.

4-PYÖRÄSUUNTAUKSET JA ILMASTOINTIHUOLLOT SEKÄ VAURIOKORJAUKSET YHTEISTYÖSSÄ:

Koska samassa pihassa kanssamme toimii H-Autocolorin Ilmajoen toimipiste, hoidamme pyöränsuuntaukset tuliterällä 3D-suuntauslaitteella heillä. Samaten ilmastoinnin täyttöhuollot, tuulilasin vaihdot, kolarikorjaukset ja maalaukset hoituu laadukkaasti samalla markilla! 

Palvelu onnistuu kauttamme muiden töiden yhteydessä tai suoraan:

Puhelin: 03 063 64231

Sähköposti: ilmajoki(at)autocolor.fi

Korjaamo: Services
bottom of page