KEITÄ ME OLEMME?

Kansankielellä Protoparts Oy on Ilmajokinen autoalan kummajainen. Teemme oikeastaan melkein mitä tahansa autojen huoltoon, virittämiseen ja kustomointiin liittyvää. Ydinosaaminen löytyy kilpa-autojen ja rakenneltujen laitteiden moottorinohjauksien maahantuonnista, valmistuksesta, johtosarjojen valmistuksesta sekä niiden tarvikkeiden myynnistä verkkokaupassamme ympäri maailman. Ilmajoella käsin tehtyjä moottorinohjaimia ja johtosarjoja löytyy harraste- ja kilpakäytöstä ympäri planeetan aina Uutta-Seelantia myöten. Tästä lähti Protoparts Oy:n toiminta vuonna 2017 omistajien sanoin, hieman eskaloitumaan.

 

Olemme tehneet autoalalla huolto- korjaus- varaosa- koulutus- ja katsastustehtävissä päätoimisesti töitä yhteensä yli 60 miestyövuotta. Usein asiakkaiden suusta kuuli huokailua kun auton ylläpitäminen on niin vaivalloista. Syyksi kerrottiin usein se, että kun joutuu soittelemaan ja sopimaan ympäri kyliä eri tekijöiltä huoltoa, toiselta korjauksia, kolmannelta ilmastointihuoltoa, neljänneltä fiksaushommia ja viidenneltä sitä mitä joku edellisistä ei saanut tehtyä. Paljon näkee nykyään mainoksia "täyden palvelun taloista", joissa kuitenkaan ammattitaito ei täysin riitä priimaan lopputulokseen kaikilla osa-alueilla.

Tämä pisti meidät pohtimaan ja päätimme laajentaa toimintaamme kilpa- ja harrasteautojen virityspalveluista "normaaleihin autoihin". Pohdinnan lopputuotteena syntyi Protoparts Service.

Protoparts Oy:n ajatus isossa kuvassa on tarjota sellainen autoalan palvelukonsepti, jossa todella pyritään auttaa asiakasta löytämään yhdellä käynnillä ratkaisut mahdollisimman moneen ongelmaan.

Koska ihmisen aika ja taidot ovat AINA rajalliset, totesimme heti alussa että tarvitsemme mukaamme tietyiltä osin alan parhaat tekijät. Tästä syystä tarjoamme kattava palvelua yhteistyökumppaneidemme avulla jolloin asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaansa "juoksemiseen". Oli siis tarpeesi auton kanssa mikä vain, älä epäröi kysyä meiltä! Ellemme pysty auttaa, neuvomme kyllä kuka pystyy.

 

Oman henkilökuntamme esittelyn löydät alempaa sivulta.

 

Korityöt,maalaukset, tuulilasin vaihdot, ilmastointihuollot sekä nelipyöräsuuntaukset hoitaa samassa pihassa sijaitseva yhteistyökumppanimme H-Autocolor Oy. Joko meidän kauttamme tai suoraan heillä asioimalla. 

Autojen Detailingpalvelut hoituu yhteistyökumppanimme Nordic Detailing Oy:n kautta huippulaadukkailla Cartecin tuotteilla. Sovittaessa myös meidän toimipisteellämme. Lommojen oikaisuun ilman maalausta löytyy apu tarvittaessa Kolhuvex Oy:n avulla.

DPF-pesut meille hoitaa DPF-Clean Oy huipputehokkailla ja moderneilla laitteilla sekä vankalla osaamisella. Irrotus- ja asennuspalvelu meillä ja me hoidamme pesulogistiikan. Helppoa ja vaivatonta. 

Autohifien hankinnassa asennusprojekteihin teemme yhteistyötä Low And Loud Oy:n kanssa.

HENKILÖKUNTA PALVELUKSESSANNE:

Tuukka2_edited.jpg

TUUKKA SAIRO

Mekaanikko, ohjelmoinnit

Tuukalla on vuosikymmenten kokemus varaosa- ja korjaamoalalta moninaisista tehtävistä ja kilpa-automekaanikkona sekä autonrakentajana kunnostautunut. Tuukan ominta hommaa on mekaaniset työt, diagnostiikka, vianetsintä ja asiakaslähtöinen ratkaisukyky. Ohjelmointityöt niinikään kuuluu miehen osaamiseen. 
Tuukka on myös Protoparts Motorsportin tiimipäällikkö ja vastaa kilpurin moottorin rakentamisesta ja kunnossapidosta.
Tuukan tavoitat:
0400-284113 miel. Whatsapp

(Jos en vastaa, laita viestillä soittopyyntö niin soitan takaisin.) 
 

Tomi.jpg

TOMI HALKOLA

Mekaanikko, Texelectric Tuning

Autoalalla Tomi on työskennellyt vuodesta 1994, josta mekaanikkokokemusta parikymmentä vuotta ja asentajien kouluttajana lähes 10 vuotta. Ansioista löytyy mm. Suomen mestarimekaanikkokilpailun kärkisijaa, pätevyyksiä löytyy erikoisempiinkin järjestelmiin ja autosähkömekaanikon lisäksi muun muassa moottorikoneistajan ja CNC-koneistajan paperit on plakkarissa. Kokemusta hänellä on monista merkeistä, erikoisalanaan Fordit. Vaativa diagnostiikka, Autovalmistajien tehdasportaalit, moottorit, voimansiirto, alustan vianhaut ja -parantaminen sujuu rautaisella otteella. Tomi tunnetaan maankuuluna Mustang-virittäjänä ja -harrastajana. Kuten me muutkin, myös Tomi tekee tätä työtä siksi että se on kivaa!

Tomin myötä saimme aimo annoksen jenkkiauto-osaamista joukkoomme. 

Tomin tavoitat:

050-5166224

Ohjelmoinnit, Dyno, Hallinto, Asiakaspalvelu

Jere.jpg

JERE KOIVUKANGAS

Asiakaspalvelu, Varaosat

Jere on huippu asiakaspalvelija ja koulutukseltaan autoasentaja. Jere järjestelee työt ja hankkii varaosat, sekä hoitaa tarjouspyynnöt. Vastuualueena myös verkkokaupan päivittäiset rutiinit, tavaran vastaanotto ja lähetykset, sekä kahvin keitto ja tottakai Samin ja Tuukan piiskaaminen :)
Jeren tavoitat numerosta 050-4450111 (ark. 8-15)

 

Sami.jpg

SAMI HELENIUS

Samilla on vankka historia autoalalta, koulutukseltaan Sami on autoteknikko, sekä vuosikymmenten mittainen kokemus mm. BMW-merkkikorjaamolta sekä katsastustoiminnasta. Samin bravuuri on diagnostiikka ja sähkötyöt, sekä vianetsintä. Sami on myös kilpa-autotiimimme "sähköaivot" sekä säätää kilpa-autot dynossamme. Siellä onkin moni kilpuri ja katuauto saanut aimo tymäyksen suorituskykyä ja ECUn merkillä ei ole väliä niin kauan kuin se noudattaa samoja fysiikan lakeja :)
Sami hoitaa myös Botnia Performance ohjelmointeja ja verkkokauppaamme Jeren kanssa. Samin vastuulla on myös ostot ja laskutus.
Samin tavoitat:
0400-561992

(Jos en vastaa, laita viestillä soittopyyntö niin soitan takaisin)