top of page
400dpiLogoCropped.png
quantum logo.jpg
alientech.png

OHJELMOINTIVAIHTOEHDOT

BENSIINIKÄYTTÖISTEN VAIHTOEHDOT:

 

Bensiinikäyttöisissä autoissa ohjelmointituote on aina Quantum RED. Bensakoneesta saadaan paras ja optimaalisin lopputulos yleensä aina yhdellä tapaa ja ottomoottorin fysiikasta johtuen ruiskutushetkien tai - määrien säätelyllä ei voida polttoainetalouteen juurikaan vaikuttaa. Turvallinen tehontuotto ratkaisee. 

 

DIESELEIDEN VAIHTOEHDOT:

 

 

 

GREEN: POLTTOAINETALOUS EDELLÄ

Huipputeho hyvin sama kuin Bluessa

n. 10% vähemmän vääntöä keskialueella ja ylärekisterissä kuin Bluessa. Kiinnitetty erityisesti huomiota polttoainetalouteen, tinkien maksimaalisesta väännöstä.

 


 

 

 

BLUE: PERUSOHJELMOINTI TEHOA JA POLTTOAINETALOUTTA

Quantumin ilmoittamat lukemat autohaussa ovat dieseleiden kohdalla Blue-vaihtoehto. Kompromissi tehon ja polttoainetalouden välillä. Tämä ottaa hiukan REDin huipputehosta, mutta on silti suosituin vaihtoehtomme.

 

 

 

 

 

 

RED: SUORITUSKYKY EDELLÄ

Enemmän tehoa ja vääntöä kuin ilmoitetussa Bluessa. Vaihtelee automallin mukaan 5-10%. Käytännössä se, mitä turvallisesti voidaan saavuttaa. Ei vaikuta merkittävän alentavasti kulutukseen.

 

 

LISÄPALVELUT:

EMME TEE NS. PÄÄSTÖMANIPULOINTEJA.

Päästölaitteiden poistaminen ja poistattaminen on sanktioitua ja lain vastaista toimintaa. Ongelmiin on olemassa laillisiakin ratkaisuita: 

 

EGR -ongelmat

Myös EGR-korjaukset ja vaihdot onnistuvat korjaamollamme joustavasti ja laadukkailla varaosilla.Kysy vaihtoehtoja.

 

 

DPF -pesut ja vaihdot 

Mikäli autosi hiukkassuodatin on tukossa, osaamme auttaa asiassa! Ei kannata alkaa laittomuuksiin, vaan ota yhteyttä ja katsotaan, olisiko DPF mahdollista vielä palauttaa toimintakuntoiseksi. Yhteistyökumppanimme avulla pystymme pesemään DPFn uudenveroiseksi. Yleinen alalla tapahtuva asiahan on DPFn tyhjääminen ja pois ohjelmointi. Huomaathan kuitenkin, ettei auto ole enää tämän jälkeen päästöluokituksensa mukainen ja ostaja/auton omistaja vastaa sen tieliikennekelpoisuudesta. Lisäksi DPF tyhjääminen on rangaistava teko. DPF-suodattimen poistaminen on lain vastaista.

 

ADBlue -laitteiden korjaus

Näihinkin vaivoihin on olemassa lääkkeitä. Ota yhteyttä niin katsotaan, voimmeko olla avuksi. Korjaamollamme on kattava diagnostiikkalaitteisto ja pystymme hankkimaan korjausosat järkevästi. ADBluejärjestelmän poistaminen on lain vastaista toimintaa, emmekä tästä syystä suorita kyseisiä toimenpiteitä

bottom of page